Cases

 

In de Spotlight

Ornatum Finance Support

Mijn collega bij Vakwerk Architecten die als boekhoudster voor zichzelf was begonnen had een website gemaakt met de website bouwer van Hostnet. Maar zodra je klaar bent met de website kan je deze alleen online zetten voor een (in mijn ogen) hoog bedrag per jaar.

Ze had daar allerlei vragen over, waarop ik haar de tip gaf om de website snel te “kopiëren” naar WordPress en te laten hosten bij mij.

Voor het hosten betaald ze mij, maar voor het overige werk hebben we afgesproken dat zij mijn boekhoudning af en toe nakijkt en ik zorg dat haar website goed blijft draaien.

Benieuwd naar deze website, of zoek je iemand die de boekhouding kan doen, of heb je hulp nodig bij het opzeggen van allerlei aboonementen van een overleden dierbare, dan heb je aan Nicole een hele goeie. Ze werkt zeer nauwkeurig en gestructureerd.

Daarom staat haar website bij mij in de spotlight!

Screenshots van de oude website:

Talen voor Talent

Sylvain Lelarge hielt altijd zijn eigen website bij met Adobe Dreamweaver CS 5.5 op een MacBook Pro 17″ uit 2010. Deze MacBook was aan vervanging toe, maar hierop zou Dreamweaver CS 5.5 niet meer werken en sowieso was de website aan vernieuwing toe.

We hebben samen diverse sessies gehouden om uit te zoeken wat voor wensen Sylvain had voor de nieuwe website. Het basis concept lijkt nog wel een beetje op zijn oude website, maar nu in een nieuw jasje gegoten door middel van WordPress en het thema Divi.

Tevens hebben we gekeken naar een nieuwe hostingprovider, aangezien bij zjin oude provider niet voldoende opslag zou zijn voor mail, de website en de PDF’s die Sylvain deelt via zijn website.

We hebben gekozen voor Neostrada als webhoster en TransIP voor het beheren van het domeinnaam. (na 2 jaar verhoogde Neostrada zijn tarieven en ze waren ook nog eens trager geworden. Nu staat Talen voor talent gehost op een eigen hosting van JoSiJo. JoSiJo neemt servers af bij Hostinger! en is zeer te spreken hierover!)

Nadat de website klaar was en Sylvain tevreden over het resultaat hebben we nog een laatste sessie gehouden voor een cursus in gebruik van WordPress. Tevens zal de website up to date en veilig gehouden worden door mij door periodiek onderhoud.

Webber Coaching

Seo hulp

De vrouw van één van mijn klanten (Ruth) had met behulp van Squarespace een website gemaakt en online gezet. Echter werd de website niet goed in Google geindexeerd.

Vermoedelijk kwam dat doordat de website te vroeg werd geindexeerd en daardoor vond je alleen door te zoeken op webbercoaching.com een vermelding op google met “Untitled”.

Ik heb samen met Ruth gezeten en haar uitgelegd hoe de vindbaarheid van een website werkt en diverse tips en trucs gegeven om hier mee aan de slag te gaan.

Zoals Google search engine en Google my business gebruiken om sneller gevonden en geindexeerd te worden. Maar ook links maken vanuit sociale media naar jouw website.

Ook heb ik geadviseerd om te kijken of er mogelijkheid is om haar website te laten linken vanaf andere website, om beter gevonden te worden, maar ook hierdoor “denkt” Google dat je belangrijk genoeg bent, om hoger op de zoekpagina te komen.

Neem ook eens een kijkje op haar zelf gemaakte website:

Contact

Stuur mij een bericht!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.